-

Werken bij DEAC Koffie Experts

Aandacht met een grote “A”. Niet alleen voor koffie en onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat dát de sleutel van ons succes is.


Al ruim veertig jaar is DEAC Koffie Experts met haar mooie koffiemerken, haar heerlijke theeconcepten en haar prachtige, innovatieve espressomachines een gewaardeerde koffiepartner voor veel horecabedrijven in Nederland. Onze medewerkers kenmerken zich als professionals op hun vakgebied: van verkoop en installatie tot magazijn en kantoor. Allemaal spelen zij een belangrijke rol in het succes van DEAC Koffie Experts.


Wij zijn een groeiende organisatie met een ambitieuze en gepassioneerde groep medewerkers. Voortdurend wordt gewerkt aan de verbetering van onze producten en concepten. Wij zijn daarom ook altijd op zoek naar medewerkers die zich hiervoor willen inzetten.


Er wordt bij ons met plezier hard gewerkt en dit verwachten wij ook van toekomstige collega’s. Daar staat een inspirerende werkomgeving tegenover. Tevens krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Onze cultuur kun je het beste omschrijven als informeel, open en to-the-point. Het resultaat is voor

ons belangrijk, namelijk de perfecte koffiebeleving bij al onze klanten.


Open sollicitaties

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij DEAC Koffie Experts, maar kun je op dit moment geen passende vacature vinden? Stuur ons gerust een open sollicitatie naar hrm@deac.nl. Vertel ons wat je zoekt en wat je ons kunt bieden. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.


Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Boekhoudkundig medewerker M/V

October 11, 2017


Al ruim veertig jaar is DEAC Koffie Experts een ervaren speler in de markt van koffie en machines voor horeca en op het werk. Met sterke eigen koffie- en theeconcepten, innovatieve espressomachines en…

Lees meer