Je persoonlijke Barista van
DEAC Koffie Experts


We beschikken over SCAE Certifiede Baristas. Deze kwaliteitsmanagers zijn verantwoordelijk voor het bewaken van de perfecte kwaliteit van de koffie die bij onze afnemers geschonken wordt. Voor het zetten van het perfecte kopje koffie is naast goede koffiebonen en een goede koffiemachine ook goede training van een barista van belang.


Wilt u uitleg van een barista over hoe u het beste met een koffiezetapparaat een kop koffie kunt zetten? Dan is een persoonlijke training voor uw personeel een optie. De kwaliteitsmanager zal uw personeel trainen in de vorm van een workshop. Op deze manier zorgt u ervoor dat de koffie geschonken wordt zoals alleen een barista dit kan.

De door onze Barista aangeraden espressomachines

Faema E71

De Faema E71 is de perfecte combinatie tussen technologie en traditie. Dit barista koffiezetapparaat is vormgegeven voor iedereen die op zoek is naar superieure kwaliteit in ieder kopje koffie.

Faema Emblema

De Faema Emblema is een prachtige espressomachine gemaakt van hoogwaardige materialen: geborstelde aluminium zijpanelen, verchroomde en RVS delen en design filterdragers die exclusief voor de Emblema zijn ontworpen.

Faema Teorema

Deze koffiemachine van Faema is leverbaar in 2- en 3-groepsuitvoering en heeft een boilerinhoud tussen de 11 en 17,5 liter. Dankzij de gedoseerde uitgifte van heet water en koffie zet u binnen een handomdraai een perfecte espresso.

Faema E98

Deze prachtige Faema 2-groeps espressomachine heeft veel mogelijkheden. Zo kan deze machine snel veel theewater zetten dankzij een hoge boiler capaciteit. Met de Faema E98 zet u binnen een handomdraai verschillende koffievariaties.

Meer info

Koffietraining

Wilt u graag uw kennis en kunde bijschaven om de perfecte koffie te serveren? Dan kunt u terecht voor een van de professionele koffietrainingen bij onze barista. Zo kunt u kiezen voor een training van een halve dag waarbij u de basis van een barista leert of voor een vol dagprogramma waarbij u de fijne kneepjes van het vak leert. Tijdens de barista training traint onze kwaliteitsmanager uw personeel aan de hand van de beste barista koffiemachines van Faema.