Referenties

Brink Groep - Rotterdam

Brink Groep - Rotterdam

De rondleiding door jullie bedrijf en de prettige gesprekken tijdens ons bezoek aan DEAC met Piet en Dick waren mede doorslaggevend om zaken te doen met DEAC. Er was direct een klik met elkaar. Het persoonlijke contact, de uitstekende kwaliteit en de directe service is voor ons erg belangrijk. DEAC en Brink Groep passen hierdoor goed bij elkaar.

De kwaliteit en de Hollandse uitstraling van de Royal Dutch Espresso worden door mijn collega’s in deze afgelopen drie maanden volop geprezen. De doelstelling die we voor 2017 hebben vastgesteld is, om samen met DEAC, op zoek te gaan naar duurzame oplossingen zoals het recyclen van de gebruikte bekers. De besprekingen met meerdere partners zijn hiervoor reeds gestart.

Link naar Brink Groep

De Konditorei - Roden

De Konditorei - Roden

De accountmanager van DEAC was overtuigend: de koffie van DEAC zou beter zijn dan de koffie die we hadden. Een samenwerking met DEAC bleek de juiste keuze te zijn; we krijgen veel complimenten over de koffie en klanten komen geregeld terug voor een lekkere kop koffie. Onze koffieafzet is met flink wat kilo’s toegenomen. De kwaliteit is zo goed, dat klanten er echt voor terug komen en ik zou DEAC dan ook aanbevelen aan kennissen en relaties.

Link naar de Konditorei

Heerema Marine Contractors - Leiden

Heerema Marine Contractors - Leiden

Na een uitgebreide smaaktest tussen verschillende koffie-aanbieders, bleken onze medewerkers voorkeur voor de smaak en melange van DEAC koffie te hebben.

Doorslaggevend waren de versgemalen bonen en de mogelijkheid om niet alleen met melktopping, maar ook koffie met verse melkproducten te kunnen bereiden.

Onze medewerkers genieten nog altijd dagelijks van de nieuwe koffievoorziening.

We zijn dan ook goed te spreken over de koffiemachines; ze geven weinig storing en mocht er wel iets zijn, dan lost de technische service van DEAC dit snel op.


Link naar Heerema Marine Contractors

Het Hooihuis - Roosendaal

Het Hooihuis - Roosendaal

Het enthousiasme, de presentatie, kwaliteit en service van twee accountmanagers van DEAC gaven voor ons de doorslag om over te gaan naar DEAC. Zij hebben volledige ondersteuning en begeleiding geboden en alle problemen direct opgelost.

De barista van DEAC heeft ons personeel goed opgeleid, door een aantal trainingen op locatie te geven. We merken dat het niveau op koffiegebied hierdoor gestegen is.

Ook de mogelijkheid om ons eigen logo te laten drukken op het servies waarderen wij. Uiteraard wel in combinatie met de producten van DEAC. Als DEAC dit enthousiasme en deze manier van werken doorzet, zou ik ze zeker aanbevelen.


Link naar Het Hooihuis


Weten wat DEAC voor u kan betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.