Royal Dutch Espresso

Royal Dutch is trots op zijn afkomst.100% Dutch en ook nog eens helemaal biologisch. En dat proef je! Royal Dutch Espresso heeft 2 verschillende premium melanges, namelijk een milde en krachtige variant. Een hoogwaardige, mooie ronde Arabica koffie, die het perfect doet in een espressomachine. De melanges van deze espressokoffie zijn afgestemd op de Hollandse smaak. Deze koffie is niet alleen lekker als espresso maar ook uitermate geschikt als een normaal kopje koffie.

Het koffieconcept

OP ZOEK NAAR DE BESTE KOFFIE VOOR UW ONDERNEMING?

Neem dan contact op met DEAC en wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden die er zijn.


Uiteraard bestaat het Royal Dutch Espresso koffieconcept niet alleen uit de koffie. Het Royal Dutch Espresso koffieconcept wordt gecompleteerd met suikerzakjes, een typisch Hollandse koekmix en 100% biologische melkcups. Ook hebben wij in het assortiment Royal Dutch Espresso porselein.


Wilt u het Royal Dutch Espresso koffieconcept inzetten voor take-away doeleinden? Uiteraard is dit ook geen probleem! Wij hebben hiervoor speciale Royal Dutch Espresso kartonnen bekers in diverse formaten.

Meer info

Royal Dutch is een premium espressokoffie van 100% gewassen Arabica koffiebonen. De branding van de koffie gebeurt in Nederland zodat de koffie 100% aansluit op de Nederlandse smaakbeleving.

Daarnaast zijn deze koffiebonen ook nog eens 100% biologisch!