Hoogwaardige horeca apparatuur bij DEAC Koffie Experts

Horeca apparatuur is uw beste vriend voor het zetten van een goede kop koffie. Het doel van DEAC Koffie Experts sluit hier perfect bij aan: de perfecte espresso koffie maken, zodat elke ondernemer zijn klanten écht welkom kan heten. Daarom melangeren we onze koffies met de allergrootste zorg en de beste Arabica bonen. Zodra onze koffie en horeca koffie apparatuur samenkomen ontstaat het perfecte kopje koffie. Goede apparatuur is dan ook minstens zo belangrijk als goede koffiebonen.

Faema

Het Italiaanse Faema staat bekend om de kwalitatieve koffiemachines die tevens

beschikken over een prachtig design. Bij DEAC Koffie Experts vindt u een uitgebreid assortiment Faema horeca apparatuur. Met de koffiemachines van Faema zet u op ieder moment van de dag een heerlijke kop koffie.

Rex Royal

De Rex Royal espressomachines, geproduceerd in Zwitserland, worden veel gebruikt in de horeca, maar zijn ook zeer geschikt voor op kantoor. De Rex Royal horeca koffie apparaten onderscheiden zich in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Zo garandeert de metalen zetgroep bijvoorbeeld een lange levensduur en de perfecte espresso.

Koffiemolens

Wanneer u op zoek bent naar het perfecte kopje koffie is een goede koffiemolen minstens zo belangrijk als de juiste horeca koffie apparatuur. Daarom vindt u bij DEAC Koffie Experts verschillende koffiemolens in het assortiment. Gaat u voor een koffiemolen van het bekende merk Faema of toch voor Zwitserse kwaliteit met een Ditting koffiemolen?

Top occasions

Bent u op zoek naar een professionele horeca koffiemachine, maar wilt u niet te veel geld uitgeven? Dan is een occasion koffiemachine misschien wel iets voor u. De gereviseerde koffiemachines van DEAC doen namelijk niet onder voor een nieuw apparaat. Daarnaast ontvangt u drie maanden garantie op uw aankoop!

Op zoek naar de beste koffie voor uw onderneming?

Neem dan contact op met DEAC en wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Meer info

Alleen de beste koffiemachines

DEAC heeft aandacht voor de perfecte espresso, maar ook voor de klant en service. Bij

DEAC vindt u dan ook gegarandeerd kwaliteit. Of u nou op zoek bent naar een goede

horeca koffiemachines of een krachtige koffiemolen, wij helpen u graag bij het vinden van de

perfecte apparatuur.