Op zoek naar goede kwaliteit koffie?


Bent u op zoek naar koffie van uitstekende kwaliteit? Dan zijn goede koffiebonen van essentieel belang. Hoe goed de koffiemachine ook is, het draait uiteindelijk om de koffiebonen. In koffiebonen zitten grote verschillen in kwaliteit, samenstelling en afkomst. Zo groeien Arabica bonen op hoger gelegen plantages en zijn deze zacht en aromatisch van smaak terwijl de Robusta boon op veel lager gelegen gebieden groeit en een zeer krachtige smaak heeft. Bij DEAC vindt u verschillende soorten koffiebonen van hoge kwaliteit.

Kies uw smaak

Organico


Premium biologische espresso van de hoogste kwaliteit. Gemaakt van 100% Arabica bonen. Doordat er geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt heeft deze koffie een fluweelzachte smaak.

Royal Dutch Espresso


Echte Nederlandse koffie die ook nog eens geheel biologisch is. Gemaakt van de hoogste kwaliteit koffiebonen. Dit resulteert in een hoogwaardige, mooie ronde Arabica koffie.

Wadden Espresso


Premium biologische espresso koffie geteeld volgens traditionele methodes in Latijns-Amerika. Dit resulteert in een luxe, duurzame espresso met een unieke fluweelzachte smaak.

Melanges van Royal Dutch Espresso


De geheel biologische en Nederlandse koffie heeft twee verschillende premium melanges; een milde en een krachtige variant. Royal Dutch Espresso bestaat uit hoge kwaliteit koffiebonen, namelijk 100% Arabica koffiebonen. Dit resulteert in een hoogwaardige, mooie ronde Arabica koffie die het perfect doet in een espresso apparaat. Doordat de branding van de koffie gebeurt in Nederland kunt u met Royal Dutch Espresso genieten van een heerlijk Nederlands kopje koffie.

De hoge kwaliteit van Wadden Espresso


Een premium biologische espresso-koffie geheel volgens de normen van Max Havelaar ingekocht, dat is Wadden Espresso. De Arabica koffie wordt geteeld volgens traditionele methodes in Latijns-Amerika. Wadden Espresso dankt de hoge kwaliteit koffiebonen mede door de groeiwijze. Wadden Espresso is namelijk een ‘shade grown’-koffie. Dat houdt in dat de koffiestruiken tussen andere struiken en bomen in de schaduw groeien, wat bijdraagt aan de bescherming van het ecosysteem. Bij de biologische teelt van deze koffiebonen wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit resulteert in een luxe, duurzame espresso met een unieke fluweelzachte smaak met een lager cafeïnegehalte.Hoge kwaliteit koffie bereiden


Wilt u goede koffie bereiden, dan is naast de kwaliteit van de bonen ook de juiste apparatuur van belang. De perfecte koffie kunt u bereiden door de koffiebonen te malen in een koffiemolen. Bij DEAC vindt u verschillende koffiemolens van Faema en Ditting. De espressomachines van DEAC zijn van Rex Royal. De Rex Royal machine onderscheidt zich in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Voornamelijk de metalen zetgroep garandeert een lange levensduur en heerlijke koffie.

Met behulp van een goede koffiemolen en koffie apparatuur kunt u gemakkelijk hoge kwaliteit koffie bereiden!
Meer info

Premium biologische espresso Organico

Organico is een premium biologische espresso die geheel volgens de normen van Max Havelaar is ingekocht. Deze koffie is gemaakt van 100% Arabica bonen die worden geteeld volgens de traditionele methodes in Latijns-Amerika. Dit resulteert in een hoge kwaliteit koffie. De fluweelzachte smaak heeft de Organico te danken doordat er geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt bij de biologische teelt.