DEAC Koffie Experts, uw leverancier voor de beste espresso koffie


Het zorgen voor de perfecte espresso koffie voor iedere onderneming is al decennialang ons vak. Een ondernemer kan met een gerust gevoel de klant een hartelijk welkom geven met de juiste kop koffie. We melangeren onze espresso koffie met de allergrootste zorg op basis van de beste Arabica bonen, geteeld in hooggelegen gebieden. Alles ambachtelijk gebrand met de grootste aandacht. Natuurlijk hoort hier ook de perfecte espresso apparatuur bij.


De beste espresso koffie ontstaat namelijk met de beste koffiebonen in combinatie met het perfecte espresso apparaat. Uiteraard serveert u de beste espresso koffie in bijpassende espresso kopjes. Ook voor porseleinen espressokopjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Vind het perfecte koffie-apparaat

Rex Royal


De Rex Royal volautomatische machine onderscheidt zich in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Met name de metalen zetgroep garandeert een lange levensduur en de perfecte espresso.


Bekijk ons aanbod

Koffiemolens


DEAC verkoopt verschillende professionele koffiemolens. Deze krachtpatsers zorgen ervoor dat u altijd de beschikking heeft over versgemalen koffiebonen.


Bekijk ons aanbod

Espresso-apparaat kopen


Een goede espresso-machine is essentieel voor een perfecte kop koffie. Kies daarom voor een van de volautomatische machines van Rex Royal.
U kunt ervoor kiezen een espressomachine te kopen bij DEAC, maar koffie-apparatuur huren of leasen is ook een optie.
Dit is vooral zeer aantrekkelijk voor tijdelijk gebruik van de koffie apparatuur.
Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens een evenement toch gebruik maken van een professioneel horeca koffieapparaat.
Meer info

Het perfecte espresso-apparaat voor de beste espresso koffie


Als leverancier van espresso levert DEAC niet alleen kwalitatief hoogstaande koffiebonen, maar ook hoogwaardige espresso-apparatuur. Zo biedt DEAC verschillende professionele koffiemolens aan. Deze zorgen ervoor dat u altijd de beschikking heeft over versgemalen koffiebonen; de beste basis voor een heerlijke espresso. Maar ook voor volautomatische machines bent u bij DEAC aan het juiste adres.