Organico

Deze premium biologische espresso is een beleving voor zowel uw smaakpapillen als het oog! Met dit in 2017 compleet gerestylede totaalconcept hebben we aandacht voor smaak en kwaliteit en zeker ook aandacht voor afkomst, productie en milieu.


Deze biologische fairtrade espresso is geheel volgens Max Havelaar normen ingekocht; een luxe, duurzame espresso.


Doordat er bij de biologische teelt geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt, hebben de koffiebonen in deze melange een unieke fluweelzachte smaak met een lager cafeïnegehalte en een vol aroma. En dat proef je!

Ons vernieuwde koffieconcept Organico

Medio (mild)

Scuro (krachtig)

De volle smaakbeleving ontstaat door een samenspel van de kruidigheid van laurier en subtiele bittere tonen. De hoogland Arabica's zorgen voor een fluweelzachte afdronk van cacao en een romig mondgevoel. De espressobranding zorgt voor een geringe rinsheid.


De intensiteit van deze melange wordt versterkt door een typische Italiaanse branding. De kruidigheid en cacaosmaak wordt nog meer geaccentueerd. Een klein bittertje is op de achtergrond aanwezig waarbij de romigheid in afdronk blijft. Deze melange is zeer geschikt als melkvariant.

Wilt u meer informatie, bel of mail ons dan: 0174 - 527815 / sales@deac.nl

Of bekijk hier welke Account Manager u van dienst kan zijn:

Meer info

Maak het Organico koffieconcept compleet met bijpassende biologische rietsuikerstaafjes, biologische melkcups, porselein en recyclebare kartonnen bekers.