Caféma Espresso


DEAC Koffie Experts heeft aandacht voor koffie. Voor de perfecte espresso, maar ook zeker voor de klant. Zo maakt u met onze koffie van het concept Caféma de perfecte espresso.

Het Caféma koffieconcept is een totaalpakket van drie bonenkoffie-melanges: Caresso, Famoso en Imagio. Wanneer u geen gebruik maakt van bonenkoffie, maar van filterkoffie, dan kunt u kiezen voor Caféma filterkoffie. Bent u op zoek naar een cafeïnevrije koffievariant? Ook dan is het Caféma koffieconcept de ideale oplossing voor u. Er is namelijk een cafeïnevrije variant van de Caféma koffiebonen- en filterkoffie verkrijgbaar. Om het Caféma koffieconcept compleet te maken vindt u tevens suikersticks, zoetjes, melkcups, porselein en kartonnen bekers in diverse formaten in het koffieconcept.

Caresso


Bent u op zoek naar een soepele, aromatische espresso? Dan is Caféma Caresso echt iets voor u. Caresso is rond en fris met een egale crème. Dit maakt de koffie zeer geschikt voor een heerlijke lungo. Bovendien is deze Caféma koffie gemaakt van 100% Arabica bonen, wat er voor zorgt dat het cafeïnegehalte minder hoog is dan bij koffie van bijvoorbeeld Robusta bonen.

Famoso


Caféma Famoso is een volle, ronde en licht zoete koffie die romig is van smaak. Een melange van hoogwaardige Arabica bonen en een vleugje Robusta. Lekker als pure espresso, maar ook perfect als lungo.

Imagio


Wanneer u op zoek bent naar de ideale koffie voor de perfecte espresso of juist als basis voor een heerlijke cappuccino? Dan is de Caféma Imagio de perfecte koffie voor u. De complexe nootachtige structuur van deze koffie in combinatie met een vleugje suikerriet komt tot een heerlijke koffie die vol van smaak is.

Uw favoriete Cafema koffie bestellen

  1. Caresso: soepele aromatische espresso, rond en fris met een egale crème.
  2. Famoso: volle, ronde en licht zoete koffie en romig van smaak.
  3. Imagio: de ideale Caféma koffie voor de perfecte espresso en basis voor een heerlijke cappuccino.
  4. Filterkoffie: de perfecte filterkoffie voor in iedere koffiemachine.
  5. Cafeïnevrije koffie: net zo’n goede smaak, maar dan cafeïnevrij.
Meer info

De kwaliteit van Caféma koffie


De kwaliteit van de koffiebonen is essentieel voor een goede kop koffie. Caféma koffie koopt u bij DEAC Koffie Experts. Maar bij goede koffie hoort natuurlijk goede apparatuur. Ook voor de beste koffiemachines bent u bij DEAC Koffie Experts aan het juiste adres. Zo vindt u onder andere koffiemachines van Rex Royal, Faema, Animo, Bravilor, Necta en Jura in het assortiment. Bent u op zoek naar de perfecte koffiemachine? De beste koffiemachines koopt u bij DEAC Koffie Experts.