De beste koffiemolen voor de beste koffie

Een goede koffiemolen is een must voor het zetten van een heerlijke kop koffie. Wanneer u

kiest voor een van de moderne elektrische koffiemolens van DEAC heeft u binnen enkele

seconden geroosterde koffiebonen vermaalt tot fijn koffiepoeder. Of u nou op zoek bent naar een koffiemolen voor een goede espresso of meer houdt van een smaakvol kopje koffie, bij DEAC bent u aan het juiste adres voor het koffiemolen apparaat waar u naar op zoek bent.

de apparaten

WAT IS UW FAVORIET?

ME-A

ME-A

De Faema ME-A is een On Demand koffiemolen voorzien van een platte maalschijf. Tevens beschikt de molen over een handige voorraadkamer zodat u altijd verse bonenkoffie kunt zetten. Maal tot wel twee kilo bonen met de Faema ME-A.

Ditting KE-640

Ditting KE-640

Voor de Ditting KE-640 molen kunt u exclusief terecht bij DEAC. Deze koffiemolen van Zwitsers fabricaat is uniek in zijn soort. De molen maakt namelijk geen gebruik van een voorraadkamer, zodat u altijd vers gemalen koffie ‘on demand’ heeft. Eenvoudig in te stellen voor één of twee kopjes koffie.

MD3000

MD3000

MD3000

De krachtpatser onder de koffiemolens.

Casadio

Casadio

Casadio

Een On Demand koffiemolen van Faema.

Voor iedere kop koffie

Wat voor koffie u ook drinkt. In het assortiment koffiemolens van DEAC vindt u altijd wel een koffiemolen die bij u past. Ga bijvoorbeeld voor een van de bekende Faema koffiemolens of kies voor een unieke machine, van Zwitsers fabricaat, van Detting. Zo kunt u op ieder moment van de dag genieten van een krachtige espresso, heerlijke koffie, perfecte cappuccino en ga zo maar door!
ME-A

ME-A

ME-A

Altijd verse bonenkoffie met deze koffiemolen.

Ditting KE-640

Ditting KE-640

Ditting KE-640