Office Concept 2500

   

Werknemers 250+

Wij denken graag met u mee, zodat het voor u gemakkelijk is om de ideale keuze te maken. Wij hebben voor u special een koffie concept op maat gemaakt. Door onze hoogwaardige machines en onze persoonlijke support zet u de heerlijkste koffie variaties. Tevens bieden wij het gemak, dat u voor een vast bedrag per maand deze machine van ons kunt huren. Uiteraard behoort een proefplaatsing ook tot de mogelijkheden.

      

Rex Royal S545 CT

Rex Royal S545 CT is de krachtpatser onder de koffiemachines. De Rex Royal S545 CT is een volautomatische bonenmachine waarmee u heerlijke espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd en heet water kunt bereiden. De machine is voorzien van 1, 2 of 3 koffiemolens. De machine is standaard voorzien van een verwarmd koppenplateau.

        

Door tenminste drie van deze machines binnen uw bedrijf of instelling te plaatsen heeft u de mogelijkheid om vanaf 250 medewerkers van koffie- en theeproducten te voorzien.

Het Caféma koffieconcept

       

Caféma heeft 3 verschillende melanges. Caresso, Famoso en Imago.

Om het Caféma koffieconcept te complementeren zijn er de koffiemelkcups en suikersticks van Caféma en onze Caféma kartonnen bekers 100cc (espresso bekers), 180cc (lungo) en 200cc (lungo/ cappuccino). Op de Rex Royal S545 CT kan ook een instant module worden bevestigt waardoor u instant melkpoeder, instant cacaopoeder en / of instant suikermodule kunt toevoegen aan uw koffie.

    

              

Wilt u meer informatie, bel of mail ons dan: 0174 - 527815 / sales@deac.nl

Of bekijk hier welke Account Manager u van dienst kan zijn: 

Ons sales team