-

Jura

DEAC Nederland B.V. is premium dealer van Jura espressoapparatuur voor de zakelijke markt. Het volledige assortiment van Jura machines kan op aanvraag worden geleverd door DEAC Nederland B.V.

De nieuwste professionele apparaten, de WE6 en de WE8, met de laatste technologische ontwikkelingen zijn uiteraard bij Deac Nederland B.V. te koop.

Zie voor het volledige aanbod de website van Jura.

Jura Professional WE6

    

Jura Professional WE8

    

Bij de WE6 kan uit totaal acht specialiteiten worden gekozen. JURA heeft het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten volledig geperfectioneerd. Voor de optimale maalgraad zorgt de zestraps Aroma G3-molen. Deze maalt de koffiebonen altijd vers, snel en met volledig behoud van het aroma. De variabele zetgroep met een inhoud van 5 tot 16 gram zorgt altijd voor ideale bereidingsomstandigheden. 

Bij de WE8 kan uit totaal twaalf specialiteiten worden gekozen. JURA heeft het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten volledig geperfectioneerd. Voor de optimale maalgraad zorgt de zestraps Aroma G3-molen. 

Dankzij de One-Touch-functie van de WE8 kunnen met melk en melkschuim bekroonde trendspecialiteiten met één druk op de knop worden bereid zonder dat het kopje hoeft te worden verplaatst.