-

Animo

Animo ging in 1950 van start in Amersfoort. Het bedrijf groeide in snel tempo, zodat al spoedig een tweede vestiging in Assen werd geopend. In 1996 werd de vestiging in Assen het hoofdkantoor. Daarnaast heeft Animo verkoopkantoren met een eigen magazijn in België, Duitsland en Frankrijk.

Via een sterk dealernetwerk wereldwijd leveren zij aan de professionele eindklant in meer dan 70 landen.


DEAC Nederland B.V. is één van deze premium dealers. Via DEAC Nederland B.V. kunt u als zakelijke klant Animo machines aanschaffen. Uiteraard kunt u deze machines complementeren met verschillende accessoires.

OptiVend


Animo’s OptiVend Next Generation is een instant machine voor verse, hete koffie op elk moment van de dag. Selecteer je favoriete drank en in enkele seconden wordt deze gezet. Espresso? Cappuccino? Of misschien toch thee? Smaken verschillen, de OptiVend maakt al deze keuzes mogelijk.


Zie ook de website van Animo.

OptiFresh


Soms neem je rustig de tijd voor een kopje koffie, soms moet je snel weer aan het werk. Geen probleem, met de Animo Optifresh is een kopje koffie in enkele seconden gezet. Deze machine zet verse filterkoffie en biedt de mogelijkheid om uit vele variaties te kiezen. Je krijgt een volle smaak en een perfecte temperatuur.


Zie ook de website van Animo.