Office Concept 50100

    

Werknemers 50 – 100

Wij denken graag met u mee, zodat het voor u gemakkelijk is om de ideale keuze te maken. Wij hebben voor u special een koffie concept op maat gemaakt. Door onze hoogwaardige machines en onze persoonlijke support zet u de heerlijkste koffie variaties. Tevens bieden wij het gemak, dat u voor een vast bedrag per maand deze machine van ons kunt huren. Uiteraard behoort een proefplaatsing ook tot de mogelijkheden.

    

Rex Royal S300 CTI

De Rex Royal S300 CTI is een bonenmachine waarmee

  • u heerlijke espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd, warme chocolademelk en heet water voor een kopje thee kunt zetten.

    

Deze machine is uitermate geschikt voor bedrijven en instellingen met circa 50 tot 100 medewerkers. Door de compacte afmetingen en moderne uitstraling komt deze machine overal tot zijn recht. 

Het Caféma koffieconcept

     

Caféma heeft 3 verschillende melanges. Caresso, Famoso en Imago.

Om het Caféma koffieconcept te complementeren zijn er de koffiemelkcups en suikersticks van Caféma en onze Caféma kartonnen bekers 100cc (espresso bekers), 180cc (lungo) en 200cc (lungo/ cappuccino). Op de Rex Royal S300 CTI zit ook een instant module waardoor u instant melkpoeder, instant cacaopoeder en instant suikermodule.

              

Wilt u meer informatie, bel of mail ons dan: 0174 - 527815 / sales@deac.nl

Of bekijk hier welke Account Manager u van dienst kan zijn: 

Ons sales team