Office Concept 100250

     

Werknemers 100 – 250

Wij denken graag met u mee, zodat het voor u gemakkelijk is om de ideale keuze te maken. Wij hebben voor u special een koffie concept op maat gemaakt. Door onze hoogwaardige machines en onze persoonlijke support zet u de heerlijkste koffie variaties. Tevens bieden wij het gemak, dat u voor een vast bedrag per maand deze machine van ons kunt huren. Uiteraard behoort een proefplaatsing ook tot de mogelijkheden.

    

Rex Royal S530 CTI

De Rex Royal S530 is een bonenmachine waarmee

  • u heerlijke espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd, warme chocolademelk en heet water voor een kopje thee kunt zetten.

     

Door één, twee of drie van deze machines binnen uw bedrijf of instelling met circa 100 tot 250 medewerkers te plaatsen zorgt u dat er altijd genoeg capaciteit is om iedereen van koffie te voorzien. Door de compacte afmetingen en moderne uitstraling komt deze machine overal tot zijn recht. 

Het Caféma koffieconcept


Caféma heeft 3 verschillende melanges. Caresso, Famoso en Imago.

Om het Caféma koffieconcept te complementeren zijn er de koffiemelkcups en suikersticks van Caféma en onze Caféma kartonnen bekers 100cc (espresso bekers), 180cc (lungo) en 200cc (lungo/ cappuccino). Op de Rex Royal S530 CT kan ook een instant module worden bevestigt waardoor u instant melkpoeder, instant cacaopoeder en / of instant suikermodule kunt toevoegen aan uw koffie.

              

Wilt u meer informatie, bel of mail ons dan: 0174 - 527815 / sales@deac.nl

Of bekijk hier welke Account Manager u van dienst kan zijn: 

Ons sales team