Office Concept 1025

Werknemers 10 – 25

Wij denken graag met u mee, zodat het voor u gemakkelijk is om de ideale keuze te maken. Wij hebben voor u special een koffie concept op maat gemaakt. Door onze hoogwaardige machines en onze persoonlijke support zet u de heerlijkste koffie variaties. Tevens bieden wij het gemak, dat u voor een vast bedrag per maand deze machine van ons kunt huren. Uiteraard behoort een proefplaatsing ook tot de mogelijkheden.


SCS Compact CTI

De SCS Compact is een bonenmachine waarmee

  • u heerlijke espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd, warme chocolademelk en heet water voor een kopje thee kunt zetten.

Deze machine is uitermate geschikt voor bedrijven en instellingen met circa 10 tot 25 medewerkers. Door de compacte afmetingen en moderne uitstraling komt deze machine overal tot zijn recht.

Het Caféma koffieconcept

    

Caféma heeft 3 verschillende melanges. Caresso,  Famoso en Imago. 

Om het Cafema koffieconcept te complementeren zijn er de koffiemelkcups en suikersticks van Cafema en onze Cafema kartonnen bekers. Op de Rex Royal SCS Compact CTI zit ook een instant module waardoor u instant melkpoeder, instant cacaopoeder en instant suikermodule.

              

Wilt u meer informatie, bel of mail ons dan: 0174 - 527815 / sales@deac.nl

Of bekijk hier welke Account Manager u van dienst kan zijn: 

Ons sales team