Een koffieautomaat voor op kantoor kopen


U bent op zoek naar een goede koffieautomaat voor uw bedrijf. Goede koffie is namelijk erg belangrijk. Maar liefst 82 procent van de werkende mensen in Nederland vindt een kop koffie zeer belangrijk om de dag goed te beginnen. Daarnaast wilt u natuurlijk de beste koffie serveren aan uw klanten. DEAC adviseert u graag op het gebied van koffieautomaten voor bedrijven.

de apparatenDe voordelen van een volautomatisch koffiezetapparaat

Een volautomatisch koffiezetapparaat kent diverse voordelen, zeker voor bedrijven. Met een volautomatische koffiemachine op kantoor kunt u heel eenvoudig, met een druk op de knop, een heerlijke kop koffie zetten. Maar ook andere koffievariaties en heet water zijn binnen een handomdraai gezet met een koffieautomaat van DEAC. Zo kunt u nog sneller genieten van een vers kopje koffie!

FAEMA

Faema

Een koffieautomaat van Faema is perfect voor het zetten van een heerlijke espresso of kopje koffie. Faema kent de beste combinatie tussen technologie en traditie. Dankzij het stijlvolle design zijn de koffieautomaten van Faema een echte toevoeging aan uw bedrijf.

Meer info
Rex Royal

Rex Royal

Een Rex Royal espressomachine is eigenlijk de perfecte koffieautomaat voor op kantoor. Met de volautomatische koffiemachine van Rex Royal zet u binnen een handomdraai verschillende heerlijke koffievariaties.

Meer info
Animo

Animo

DEAC is premium dealer van de Animo koffieautomaten. Een instant koffieautomaat van Animo is ideaal voor uw bedrijf. Zet op ieder moment van de dag uw favoriete drank in enkele seconden.

Meer info
Jura

Jura

Als premium dealer van Jura espresso apparatuur kan DEAC u het volledige assortiment van Jura machines leveren. Met een volautomatisch koffiezetapparaat van Jura zet u eenvoudig iedere gewenste koffievariatie van versgemalen koffiebonen.

Meer info
Necta

Necta

De Necta koffieautomaat voor bedrijven is speciaal voor DEAC voorzien van het Caféma Espresso koffiemerk. De krachtig volautomatische koffiemachine zet binnen luttele seconden een heerlijke kop koffie en andere koffievariaties als cappuccino of latte macchiato.

Meer info